22 χρόνια εμπειρίας!

Η Electrosos Alarm είναι η μοναδική εταιρία στα νότια προάστια που διατηρεί έκθεση με όλα τα συστήματα ασφαλείας και ειδικεύεται στην εγκατάσταση σε επαγγελματικούς χώρους, όπως γραφεία, καταστήματα, αποθήκες όπως επίσης και σε κατοικίες ανεξαρτήτου μεγέθους και αναγκών. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να επισκεφθούν το χώρο που ενδιαφέρεστε να ασφαλίσετε, να συζητήσουν μαζί σας τις ανάγκες σας και να σας δώσουν γραπτώς την πρόταση και την προσφορά μας.

Η Electrosos Alarm μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση, μελετημένη ειδικά για την περίπτωσή σας, για να μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς. Απλά, οικονομικά, σίγουρα. Με την τοποθέτηση ενός σύγχρονου και αξιόπιστου συστήματος συναγερμού σε συνδυασμό με τοποθέτηση καμερών ή απομακρυσμένης παρακολούθησης η προστασία σας είναι εξασφαλισμένη.

Τεχνικό προσωπικό της Electrosos Alarm παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό προκειμένου να σας προσφέρουμε νέα εξελιγμένα συστήματα που αποτελούν την πιο εξελιγμένη μορφή στο είδος τους.

Η εταιρεία Electrosos Alarm μέσα από την εμπειρία των 22 χρόνων παρουσίας στο χώρο της ασφάλειας και με την τεχνογνωσία που διαθέτει, μπορεί να κάνει την πιο σωστή επιλογή και συνδυασμό προϊόντων προκειμένου να εγκαταστήσετε ένα σύστημα προσαρμοσμένο αποκλειστικά και μόνο για το χώρο και τις ανάγκες που προκύπτουν. Η έμψυχη και άψυχη περιουσία σας βρίσκει την ασφάλειά της μέσα από αυτόν τον συνδυασμό που μπορεί να αποτελείται από κάμερες, απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω κινητού τηλεφώνου, αισθητήρες ανίχνευσης καπνού, ανιχνευτές κίνησης, παγίδες συναγερμού, κ.ά.

Η Electrosos Alarm προσφέρει πιστοποίηση εργασίας και προϊόντων γιατί η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η επιλογή των σωστών εξαρτημάτων της δίνει τη δύναμη της εγγύησης.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας βρίσκονται δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα προκειμένου να αισθάνεσετε ασφαλείς. Το όνομα της Electrosos Alarm και μόνο αποτελεί δείγμα εγγύησης εργασίας στο χώρο της Ασφάλειας. Δεν το λέμε εμείς. Το λένε οι σταθεροί, μόνιμοι, ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Η Έκθεσή μας λειτουργεί στην Άνω Γλυφάδα, οδός Α. Παπανδρέου 132Α (απέναντι από τη ΔΕΗ).

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 211.215.0265 για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή ραντεβού.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για συστήματα ασφαλείας επικοινωνήστε μαζί μας στο: 210.89.91.751